Stormens öga
Stormens öga
Stormens öga

Stormens öga

Leigh Bardugo

ISBN

9789186634766

Ladda ner omslag
Ladda ner omslag 3D

Andra delen i Grisha-trilogin!

Alina flyr från Ravka, jagad av det hon gjort och aldrig kan glömma. Tillsammans med Mal försöker hon börja ett nytt liv i ett land på andra sidan havet, men det är svårt för henne att hålla sin kraft gömd och låtsas vara någon annan än Solbringaren.

Skuggmästaren har överlevt och reser sig starkare än någonsin med en ny, skräckinjagande kraft och en plan som hotar att få hela världen att rämna. Alina är den enda som kan stoppa honom. Hon återvänder till Ravka för att rädda sitt land och sitt folk, men i takt med att hennes kraft växer sjunker hon allt djupare ner i en värld av mörk magi och svåra val. Allt närmare Skuggmästaren och allt längre bort från Mal. Till slut måste hon välja mellan sitt land, sin kraft och den kärlek hon inte trodde sig kunna leva utan – eller riskera att slukas av stormen som rasar kring henne. 

Grisha-trilogin har sålts till ett tjugotal länder, och även filmrättigheterna är sålda. I Sverige släpptes den första delen I ljusets makt, våren 2015, del två Stormens öga, hösten 2015 och del tre Ur askan, våren 2016.

Läs mer om författaren»

Fakta

Författare

Leigh Bardugo

Titel

Stormens öga

Orig.titel

Siege and Storm

Översättare

Carina Jansson

Format

Danskt band

Sidor

304 s.

ISBN

978-91-86634-76-6

Utgivningsår

Sep. 2015

Omslag

Louise Bååth, kingisland.se

Kategori

Roman 13+

Serie

Del 2 av 3

Övrig information

Utk. även som e-bok

Fler utgåvor

Böcker av samma författare

I ljusets makt

Danskt band

Ur askan

Danskt band