Jag är ju så jävla easy going
Jag är ju så jävla easy going
Jag är ju så jävla easy going

Jag är ju så jävla easy going

Jenny Jägerfeld

ISBN

9789186634414

Ladda ner omslag
Ladda ner omslag 3D

Joannas hjärna är ett nöjesfält vid högsäsong, ett analogt twitter. Man kan också kalla det för adhd, och så länge hon äter sin medicin så är det inget större problem. I alla fall inte jämfört med att ha en mamma som förgäves försöker skriva en ny roman, och en pappa som apatiskt sitter framför teven. Och inte jämfört med att inte ha råd med ny medicin. Och därför lura en knarklangare på pengar. Och bli påkommen och mordhotad. Vilket inte är någonting alls, jämfört med att vara kär. I Audrey. 

Jag är ju så jävla easy going är en roman för unga vuxna, full av svart humor, action och överraskande vändningar. Liksom i Här ligger jag och blöder, som belönades med Augustpriset 2010, står en smart, verbal och inte helt socialt anpassad ung kvinna i händelsernas centrum. 

Läs mer om författaren»

Recensioner

"Sällan har vi sett en svensk roman med så mycket fart, driv och jävlar anamma. Det är vasst, argt och helgalet på en och samma gång”
– Svenska Dagbladet

”Jägerfeld är skarp i såväl iakttagelse- som formuleringsförmåga och en fröjd att läsa. Inte många kan så naturligt skildra allvarliga ämnen med så här mycket humor.”
– Göteborgs-Posten

"Respekt säger jag inför Jenny Jägerfelds autencitet. Respekt säger jag inför ett språk som häller svordomar över sidorna i en väl avlyssnad ung vanmakt." 
– Dagens Nyheter

"hetsigt expressiv, fyndigt och kvickt streetsmart med ett överflöd av engelska fraser, som ett sitcom-cartoon-actionfilm-poptext-lexikon."
– Helsingborgs Dagblad

Fakta

Författare

Jenny Jägerfeld

Titel

Jag är ju så jävla easy going

Format

Flexband

Sidor

256 s.

ISBN

9789186634414

Utgivningsår

Sept. 2013

Omslag

Richard Schöldström & Fredrik Remnefalk

Kategori

Roman 15+

Övrig information

Finns även som e-bok

Fler utgåvor

Böcker av samma författare