Första pekboken

Första pekboken

Gilla Böcker & Tom Levin

ISBN

9789186634001

Ladda ner omslag

En bil, en boll. Banan, och majskrokar!
Titta – en blomma, och lampan som lyser.
Haklapp, tallrik – mums, mat!
Ankan badar. Välling, läsa bok.
Nappen och sovdags för nallen.

Bläddra tillsammans, peka och säg vad bilderna föreställer. Eller vilken färg det är, hur det låter och smakar. Säg fel, och skratta! Och hitta på ... Berätta om en dag som börjar med lek och slutar med att nallen säger God natt.

Första pekboken är en klassisk fotopekbok om de vanligaste sakerna i ett litet barns vardag, med starka färger och tydliga kontraster.  

Smakprov»

"... pekboken känns modern, de leksaker som är med på bilderna finns att köpa i handeln idag. Bilderna är härligt färgglada och det känns som ett mycket bra urval, det är verkligen saker som de allra flesta barn känner igen. Även om det bara är foton på saker och det saknas text i boken, är det lätt att samtala om bilderna tillsammans med sitt barn. Man kan peka på bilderna och säga vad de föreställer, men man kan också spinna vidare och associera eller bygga historier. Det underlättar att bildvalet är så genomtänkt. Leksaker återfinns på ett uppslag, ätbara saker på ett annat och saker man har i badet på ett tredje uppslag /.../ Boken känns väl anpassad för målgruppen i såväl innehåll som format."
– BTJ, Carola Lindström
 

Fakta

Författare

Gilla Böcker & Tom Levin

Titel

Första pekboken

Format

Board book 160 x 160 cm

Sidor

16 s.

ISBN

9789186634001

Utgivningsår

Aug. 2010

Kategori

Pekbok